De meerwaarde 2017-11-06T14:14:16+00:00

Timco Trading en de unieke Triple M aanpak

Ervaar onze ‘Triple M’ certificering die wij kunnen geven door altijd de beste prijs te bieden en financiële zekerheid te bieden met daarnaast snelle, professionele logistieke afhandeling ongeacht de grootte van de partij waarmee wij de zorgen over afhandeling uit uw handen nemen.

Meerwaarde I: Hoge, reële biedingen

Timco Trading biedt altijd de beste prijs door de ervarenheid in waardering van betreffende goederen! Hierdoor zijn experts, taxateurs maar ook banken verzekerd van de hoogste opbrengst en snelste oplossing doordat Timco de betaling maar ook logistieke afhandeling in eigen beheer heeft. Door bij biedingen in meer dan 95% van de gevallen de gunning te krijgen is bewezen dat Timco een gerenommeerd en succesvol bedrijf is om mee samen te werken.

Meerwaarde II: Professionele logistiek

Het bedrijfsleven hecht steeds meer belang aan een goede logistieke inrichting. Om relaties zo goed en zo snel mogelijk van dienst te zijn, besteden we veel zorg aan de inrichting van onze logistieke keten. Naast eigen outletwinkels beschikt Timco over meer dan 4.000 m2 aan opslagruimte. Zo kunnen we kleine én grote partijen direct opslaan of verkopen. Het transport gebeurt met onze eigen transportmiddelen. Waar nodig schakelen we het wagenpark van partners in, zodat we nationaal en internationaal snel én betrouwbaar vervoer kunnen garanderen. Daar waar nodig zijn wij in staat binnen 24 uur de betaling en logistieke afhandeling volledig te verzorgen.

Meerwaarde III: Financiele zekerheid

Alle partijen die wij aankopen handelen wij af door middel van een directe betaling. Afhankelijk van de afspraken zal de transactie tijdens of na de levering plaatsvinden. U als verkopende partij bent altijd verzekerd van geld en u loopt hierbij 0% risico. Zo doen we dat bij Timco!

Schade Aanmelden

Heeft u een brand- en/of waterschade partij, overstock en/of faillissementspartij?

Contact ons en binnen 24-uur kunnen de zaken geregeld zijn !
Kantoor: 0031(0)40-2213433
Dennis Steines: 0031(0)653404947
Maicel Houdijk: 0031(0)624133800